top of page
Εικόνα συγγραφέαBoating-greece

Η Tecnomar λανσάρει το καταμαράν 43 μέτρων This Is It ενόψει του Monaco Yacht Show

Είναι σαν μια πολυτελής βίλα στην ανοιχτή θάλασσα


Αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να μοιάζει ένα καταμαράν του μέλλοντος, αυτό είναι ( THIS IS IT). Η μάρκα Tecnomar του ιταλικού ομίλου Sea Group μόλις αποκάλυψε ένα ριζοσπαστικό νέο multihull που ονομάζεται This Is It που μοιάζει σαν να έχει βγει κατευθείαν από το έτος 2050.

Το καταμαράν χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή, γωνιακή σιλουέτα με γραμμές που «παραπέμπουν σε φανταστικά θαλάσσια πλάσματα». Η κομψή γάστρα από αλουμίνιο έχει βελτιστοποιηθεί για τη βελτίωση της υδροδυναμικής απόδοσης και τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.


the aft deck

Η master σουίτα διακρίνεται από έναν μεγάλο φεγγίτη, μια ειδική βεράντα και έναν διώροφο κατακόρυφο κήπο, που δίνει την εντύπωση μιας θαλάσσιας βίλας.


ο διόροφος κήπος

Το γιοτ καλύπτεται από περισσότερα από 600 τετραγωνικά μέτρα γυάλινων παραθύρων, τα οποία όπως ανέφερε το ναυπηγείο δημιουργεί μια σημαντική πρόκληση όσον αφορά τον έλεγχο του βάρους.


αιθουσα μασαζ

Οι εσωτερικοί χώροι αντικατοπτρίζουν το φουτουριστικό και σπορ θέμα, με εκλεπτυσμένα υλικά και μια χρωματική παλέτα από μπεζ και πλατινένιο γκρι με τόνους χρυσού, μπρούτζου και τιτανίου.

This Is It τέθηκε σε λειτουργία το 2020, με τις εργασίες κατασκευής του σκάφους να ξεκινούν το 2021. Το καταμαράν θα κάνει πρεμιέρα στο Monaco Yacht Show αργότερα αυτόν τον μήνα.



Comments


bottom of page